Menu Sluiten

Over ons

Esmee den Hartog

Ik ben begonnen met Jouw Paardenmakelaar als bemiddelaar tussen kopende en verkopende partijen van paarden.

Al voor een hele lange tijd ben ik gefascineerd door paarden, paardrijden en de paardenfokkerij. In de afgelopen jaren ben ik bij verschillende hengstenhouders, fokkers en ruiters geweest om kennis op te doen. Ik heb onder andere in de hengstenkeuringscommissie gezeten van een paardenstamboek, ben bij lezingen geweest van dierenartsen/bedrijven/paardenhouders en ik heb (paardij- en theorie-) lessen gevolgd bij Anne Muller. In 2023 was ik deel van het NRPS kooiteam en ik fok één à drie Falabella- en warmbloedveulens per jaar.

Blije paarden en blije eigenaren is mijn doel, want wat is er nu leuker dan een paard en eigenaar samen gelukkig te zien worden dankzij jouw eigen werk? Inmiddels heb ik al een aantal keer succesvol bemiddeld tussen 2 partijen, deze klanten (zowel de oude als nieuwe eigenaar) waren erg tevreden over de service en ik krijg nog altijd updates over deze paarden. Daar doe ik het voor!

Al met al heb ik in de loop der jaren zo veel mogelijk kennis proberen op te doen en dat heeft mij gebracht waar ik nu ben als fokker, hengstenhouder, ruiter, paardenliefhebber en ondernemer en doe ik dit vanuit passie en plezier.

Wilt u meer weten over mij of hoe ik te werk ga? Vul dan het contactformulier op de pagina ‘contact’ in. Wilt u al direct aan de slag met een zoek- of verkoopopdracht? Vul dan het formulier op de betreffende pagina in.