Menu Sluiten

Verkoopbegeleiding

Het paard wordt gepost op social media, de website en optioneel ook op websites als EHorses, Sporthorses en Marktplaats en er wordt een koopcontract opgesteld, waarin uw voorwaarden en die van de koper worden opgenomen. Uiteraard in overleg met beide partijen. Ook kunt u ervoor kiezen dat ik er bij ben tijdens de bezichtiging. Hiervoor wordt alleen reiskostenvergoeding gerekend na het eerste bezoek binnen Nederland. Transport kunnen wij ook voorzien middels een transportbedrijf, de kosten zijn voor de koper of verkoper, afhankelijk van wat er in het koopcontract staat.

*Jouw Paardenmakelaar is niet aansprakelijk voor de periode na de verkoop bij de nieuwe eigenaar van het paard. Eventuele rechten of kosten kunnen niet aan ons worden ontleend.*

Voor het verkopen van paarden rekenen wij 2,5% van de vraagprijs als aanbetaling. Wanneer het paard niet verkocht wordt door Jouw Paardenmakelaar, ontvangt u een factuur voor €15,- per uur en €0,25 per kilometer, hierop wordt de aanbetaalde 2,5% dan in mindering gebracht. Wanneer het paard wel verkocht wordt via Jouw Paardenmakelaar ontvangt u een factuur voor 10% van de verkoopprijs, hierop wordt de 2,5% aanbetaling in mindering gebracht. In totaal betaalt u dus 10% in 2 delen.

Wij kunnen u vooraf een offerte sturen en optioneel kunt u ook per uur (€15,-) en per kilometer (€0,25) betalen. U heeft dan geen zekerheid over de uiteindelijke prijs en wij kunnen hier ook geen offerte voor maken omdat wij afhankelijk zijn van de huidige markt (vraag-aanbod).

*Het gehele bedrag is incl. adverteren en een koopcontract (bijvoorbeeld als u wilt dat wij de gehele verkoop regelen en kopers te woord staan bij uw paard of graag geadviseerd wil worden m.b.t. de verkoop).