Menu Sluiten

Succesvolle aankoopbegeleiding + review

Het was me het avontuurtje wel, van Zuid-Holland tot aan Noord-Brabant en van Overijssel tot in bijna Zeeland. We hebben veel paarden gezien en toch, net wanneer we de hoop op een paard wat bij hen paste bijna opgaven kwam dit paard op ons oog.

Zo gezegd, zo gedaan. Wij weer in de auto gestapt naar Overijssel voor de bezichtiging. Nog voordat de klant afstapte riep ze al: “deze is het”. Heel eerlijk, het zag er dan ook fantastisch uit, hoe goed het paard op haar reageerde en wat een vertrouwen gaf ze! Ik was ook gelijk verkocht, voor hun dan, ik heb paarden genoeg Xb. Super trots!

Zie hierboven Faith, een knappe 14 jarige Westfalen merrie. Ze staat al een tijdje op haar nieuwe plekje en wordt goed verzorgd en gereden. Zo leuk, hoe de klanten mij nog steeds updaten over hoe het met haar gaat en dan deze foto’s sturen.

Faith heeft ook haar eigen instagram pagina: @faith.the.west.falen_._

De review/het verhaal van de klant zelf hieronder:

Hey Esmee,

Je vroeg om een review. Je mag mijn naam erbij vermelden hoor.

Esmee heeft ons het afgelopen halfjaar geholpen met het vinden van een paard. Het was een hele zoektocht. Ik zocht een braaf paard voor een tiener en mijzelf. Ikzelf ben echt een beginner dus had een paard nodig wat braaf is, niet te heet maar ook niet lui is. Na vele bezoekjes aan paarden in Nederland hebben we eindelijk een prachtig paardje gevonden. Super bedankt.

Verder is Esmee een super lieve meid. Ze vond al binnen een uur diverse paardjes die mogelijk zouden passen. Maar soms was het net geen match. Of twijfel over een zuiver loopje. Esmee kan ook mee om je te adviseren. Groetjes Naima