Menu Sluiten

Aristoteles

Jaarlinghengst

Aristoteles is de leukste, liefste en knapste jaarling die ik ooit gezien heb, hoe hij zo heerlijk door de wei huppelt, even hoi zeggen tegen zijn moeder (Demeter) en weer spelen met zijn vriendjes. Hij mag nu de wijde wereld in op zoek naar zijn eigen gouden stalletje.

In de omgang is hij heel lief en aanhankelijk, loopt graag met je mee en vindt kriebelen en knuffelen het fijnste wat er is. Aristoteles is al erg groot, naar verwachting zal hij dus een grotere maat paard worden. Met zijn lange zwarte benen en grote lichaamsbouw ziet hij er misschien een beetje intimiderend uit, maar niks is minder waar. Hij is super lief en fijn in de omgang en zal met het juiste baasje een geweldig dressuurpaard zijn in de toekomst. Ook zijn moeder is beschikbaar, zij heeft haar eigen pagina ‘Demeter’.

Afstamming: Nobility (Negro x Sandro Hit) x Dreamcatcher
Schofthoogte: Nu 1,70m, naar verwachting zal hij uitgroeien richting de 1,80m
Vraagprijs: Op aanvraag, normale prijsklasse

Wie wil graag met deze knappe man aan de slag? Vul hieronder het formulier in en kies voor ‘Aristoteles’, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Hij komt direct uit het land en van de fokker en is te bezichtigen in Bergen, Noord-Holland. Vader en moeder zijn aanwezig.

Er zijn meerdere 2023 (en andere jaargangen) paarden beschikbaar.

Aristoteles met 9 maanden oud
Aristoteles met 9 maanden oud, zie op de achtergrond moeder Demeter van 1,72m, ter vergelijking hoogte